Buffetten

PRINT
"Koud vlees- en visbuffet"(vanaf 15 personen)  afhaalprijs 24 € per pers.

 

  • Aspergerolletjes
  • Rauwe ham
  • Chorizo
  • Bologna
  • Kalkoenfiletgebraad
  • Ambachtelijke paté
  • Gerookte zalm
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte forel
  • Gestoomde zalm
  • Tonijnsalade
  • Rose pandalus garnalen
  • Rivierkreeftjes
  • Eitjes
Inclusief salad bar:
  • Komkommer
  • Tomaat
  • Gestoomde princesseboontjes
  • Gestoomde bloemkool
  • Vers geraspte worteltjes en knolselder
  • Aardappelsalade
  • Mayonaise, coctail en tartare
  • Assortiment broodjes
  • Boter

 

 

   
 
   

 

supplementen bij de koude buffetten (vanaf 15 personen)

 

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 3,5€ pp
  • ganda in plaats van rauwe ham 1.25€pp
  • Foie gras (50gram) 7€ pp
  • Carpaccio van rundsvlees 2.8€ pp
  • Zalmtartaar 2.8€pp
  • Oesters 1.5€ pp
  • Reuze gambas (2stuks) 3€ pp
  • Pastasalade veggie 2€ pp
  • Pastasalade met ham 2.75€ pp

 

" Koud Breugelbuffet" ( vanaf 15 pers ) afhaalprijs 17 € per persoon

 

  • Gekookte ham
  • Chorizo
  • Bologna
  • Ardeens gebraad
  • Kalfskop
  • Beauvoorde paté
  • Cobourg ham
  • Gentse kop
  • Koude kip
  • Witte en zwarte pens
  • Eitjes

Inclusief salad bar:

  • Komkommer
  • Tomaat
  • Gestoomde princesseboontjes
  • Gestoomde bloemkool
  • Vers geraspte worteltjes en knolselder
  • Aardappelsalade
  • Mayonaise, coctail en tartare
  • Assortiment broodjes
  • Boter

 

 

"Warm vlees- en visbuffet"  (vanaf 50 volwassen personen)

 

- 4 x keuze bereidingen uit onderstaande suggesties

35 € pp incl bediening buffet

- 6 x keuze bereidingen uit onderstaande suggesties

40 € pp incl bediening buffet

 

Vlees

  • Coq au vin
  • Roulade van kip met Zuiderse farce
  • Lamsnavarin
  • Stoofpotje van wild
  • Varkenshaasje met Boursin en spek
  • licht gerookte kalkoen met oesterzwam
  • Kalkoenfilet met pesto en gandha
  • Varkenslapjes op zijn Italiaans
  • eendeborst met rode wijn
  • stoofpotje van varken met Omer
  • Beenhammetje met graanmosterd
  • Konijn op Vlaamse wijze
  • Parelhoen ‘fine champagne’
  • Côte à l’os (+2€)
  • Lamsribbetjes (+1.25€)

Vis

  • Gerookte zalm met witloof
  • Zeebarbeel met mange-touts
  • papilotte met zalm en kabeljauw
  • Paling in ‘t groen
  • Scampi’s met look boter of provençale of nantua (3 pp)
  • scampies "thaï"
  • gegrillde zalmfilet béarnaise of witte wijnsaus
  • Oostends vispannetje
  • Zonnevis met preistoemp
  • Bouillabaise
  • Schartongrolletjes "Nantua"
  • Pasta met brocoli, gerookte zalm en garnalen
  • Gegrillde zeeduivel met prei en Ricard (+2.5€)

 

 

Wereldkeuken

  • Moussaka
  • Paëlla
  • Cous-cous
  • Kip moambe
  • Tajine
  • Raclette (vanaf 40pers.)
  • Chinese kip met wokgroenten

Vegetarisch

  • Groentenmoussaka
  • Pasta met zuiderse groenten
  • Oosterse wokgroenten
  • Kruidenflensje met groentenvulling

 

 

Zijn telkens inbegrepen

  • Gratinaardappelen of kroketjes
  • rijst
  • Verse seizoensgroenten
  • Vers afgebakken broodjes en boter
 

 

 
   

 

   

 

 
   

 

 

  • Wij zorgen voor alle schotels, borden en bestek voor het buffet en de afwas hiervan.
  •  We werken alle gerechten ter plaatse af zodat wij u een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen!